Wie is Max Horák?

Ken je dat gevoel? Wanneer je zoveel energie in je hebt dat je niet anders kan dan bewegen? Dat je op wat voor manier mee wil gaan in dat explosieve gevoel? Max Horák had dat gevoel en stopte dit in zijn muziek.

“Als kind zong ik altijd al keihard in de auto mee, ook al kende ik de taal, tekst of melodie niet, ik pakte mijn lucht gitaar erbij en de show was on!”

Explosief, energiek en catchy dat kun je verwachten tijdens het luisteren van de muziek van Max Horák. Euforische gitaar noten, een rauwe stem en melodieën die voor de rest van de week niet meer uit je hoofd gaan. Deze ingrediënten vormen de basis van de gitaar-pop die de 22-jarige Max Horák aan de wereld brengt. 

Inspiratie haalt hij voornamelijk uit het dagelijks leven. Max Horák komt oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en studeert nu gitaar aan het Conservatorium van Rotterdam. Zijn EP 'I KNOW YOU KNOW' is uitgekomen op 2 december 2021 en is nu te beluisteren op Spotify. Ook zijn er al voorbereidingen voor nieuw werk dat in 2022 zal verschijnen.